JUNG

JUNG heeft luxe schakelmateriaal, in eenduidige vormgeving. U vindt hier alles van verschillende kleuren kunststof tot RVS, aluminium en glas tot aan Glanzend Chroom, Messing en zelfs Goud.

Grafietzwart mat en sneeuwwit mat. Dit zijn de nieuwste trendkleuren, leverbaar in verschillende programma’s. In fluweelzacht grafietzwart zetten schakelaars indrukwekkende accenten op donkere wanden. Sneeuwwit mat is de laatste aanwinst van JUNG, het elegante sneeuwwit laat het schakelmateriaal perfect harmoniëren met verschillende wandstructuren.   

AR Studio app – augmented reality. Om betere keuzes te kunnen maken voor uw schakelaars bekijkt u de materialen en kleuren van meer dan 2000 JUNG producten fotorealistisch geprojecteerd op uw eigen wand. Download de app,  print de Experience Marker en plak hem op de wand waar de schakelaar moet komen. U ziet direct het effect en ervaart hoe de schakelaar in de ruimte uitkomt.   

Domotica. Domotica geïnteresseerden vinden hier JUNG eNet SMART HOME (radiografische afstandbediening), inclusief bediening van verwarming met tado° en het gebouwbeheersysteem JUNG KNX. Bij beide systemen tonen wij ook bedienmogelijkheden met o.a. uw smartphone of tablet en Spraakbesturing Amazon Alexa & Google Assistant.   

Extra’s voor uw huis. Daarnaast kunt u op onze stand ideeën opdoen voor nieuwe snufjes in uw woning zoals: contactdozen met USB poorten A en C, voor het laden van uw telefoon of tablet, het ultra vlak ingebouwde LS ZERO en de bijzondere revival van de tuimelschakelaar: LS 1912, de onuitputtelijke kleurkeuzes van Les Couleurs® Le Corbusier, een extra sterke USB-laadcontactdoos, een JUNG Smart Radio in de badkamer of JUNG Deurcommunicatie met Siedle Systeemtechniek in de gang.

JUNG
Rijndijk 121
2394 AG Hazerswoude Rijndijk
Standnummer: I2.16
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS
Bouwen verbouwen verlichting schakelaars REALISEER JE DROOMHUIS

DE JUISTE EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER HANDIGE TIPS EN TRENDS!

Een Smart Home met spraakbesturing!

Een Smart Home installatie met spraakbesturing. Dat is handig! Je roept bijvoorbeeld met je stem gewoon de door jouzelf vastgelegde lichtscènes op.

Energie besparen: 5 gouden tips

Het realiseren van je droomhuis vergt hoe dan ook een grote investering. Wat als je op een slimme manier energie kunt besparen? Dat levert geld op en je bent nog duurzaam bezig ook. In dit artikel geven we 5 ‘gouden’ tips om energie te besparen.

Het gevoel van een veilig thuis

Je ligt ’s avonds in bed en je hoort een geluid. Gelukkig is er vaak niets aan de hand, maar het gevoel van veiligheid is toch even weg, want wat als er wel iemand probeert binnen te komen? Voorkomen is toch beter dan genezen?

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring