FAKRO

De unieke FAKRO dakkapel combineert de extra ruimte die je kent van de traditionele dakkapel met nog meer van 't mooiste licht. Uniek aan de dakkapel van FAKRO is dat je zelf bepaalt hoeveel dakramen je toepast en het is in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Daarom kies je voor een FAKRO dakkapel: vergunningsvrij, in een dag te monteren, nog meer natuurlijk licht in huis, samenstellen naar eigen wens.

Stel geheel zelf de dakkapel samen. Kies eerst hoe breed de dakkapel mag worden en hoeveel dakramen je erin wilt plaatsen. Bijvoorbeeld een combinatie met twee dakramen naast elkaar en twee erboven of met drie ramen naast elkaar en drie erboven. Liever geen dakramen aan de bovenzijde? Dan wordt deze voorzien van een aluminium plaat. Door te spelen met de verschillende dakraam- en bedieningsopties en bijhorende accessoires creëer je een dakkapel die volledig voldoet aan jouw woonwensen. Geniet van een gezonde ventilatie, bedieningsgemak met elektrische bediening en van extra wooncomfort dankzij binnenzonwering, rolluiken of screens. In de FAKRO dakkapel kan je meerdere dakramen naast elkaar plaatsen. In de dakkapel Basis zijn dit alleen dakramen met dezelfde breedtemaat. In de dakkapel Lux combineer je eenvoudig dakramen van dezelfde of van verschillende breedtematen. Beschikbare breedtematen van de dakramen zijn 78, 94, 114 en 134 cm. De geïsoleerde houten constructie zorgt voor een uitstekende isolatie. FAKRO dakramen worden met zorg voor de natuur geproduceerd, zijn vervaardigd uit duurzaam materiaal en standaard voorzien van minimaal HR++ glas.

FAKRO
De Ren 34
6562 JK Groesbeek
Standnummer: B5.15
Beurs Eigen Huis - FAKRO
Beurs Eigen Huis - FAKRO
Beurs Eigen Huis - FAKRO
Beurs Eigen Huis - FAKRO
Beurs Eigen Huis - FAKRO

DE JUISTE DAKRAAM EXPERT GEVONDEN? HIERONDER IS NOG EXTRA INFO & INSPIRATIE TE VINDEN!

Inspiratie voor je zolder slaapkamer

In je slaapkamer wil je tot rust komen en heerlijk kunnen slapen. Dan doe je dat natuurlijk het liefst in een sfeervolle en rustgevende omgeving. Heb je hierbij al eens gedacht aan de zolder, een ideale ruimte voor een knusse en gezellige slaapkamer. Hier geniet je van alle rust en kan je jezelf weer opladen voor een nieuwe dag.

Een gezond leefklimaat in huis

We brengen meer tijd binnen door omdat het donkerder en kouder wordt. En ook omdat we uit voorzorg ons sociale leven buitenshuis beperken en meer thuiswerken. Voor een gezond leefklimaat in huis zijn voldoende daglicht en ventilatie belangrijk. Lees hoe je optimaal kunt genieten van ’t mooiste licht en frisse lucht, overal in huis.

Meer ruimte en lichtinval op zolder

Overweeg jij ook om van jouw zolder een fijne leefruimte of werkplek te maken? Maar weet je geen raad met schuine muren en valt er weinig daglicht naar binnen? Volg dan enkele tips om van jouw zolder in één klap de fijnste ruimte in huis te maken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring