DeckX Bamboo

DeckX Bamboo is leverancier van bamboehout en realiseert met opdrachtgevers, van particulier, hovenier tot overheid, projecten. Het massieve, duurzame en sterke bamboehout is een alternatief voor tropisch hardhout. Je ontwerp wordt uniek door te kiezen voor een plank met het juiste formaat, profiel en één van de 6 kleuren. DeckX levert naast bamboe planken ook alle toebehoren om een compleet terras, gevel of tuinscherm te maken en te onderhouden. Met de bijbehorende liggers, staanders, clips en schroeven kunt u gelijk aan de slag om uw ontwerp uit te voeren. 

Om aMbooo® terrasplanken, tuinschermen en gevelbekleding te maken wordt gebruik gemaakt van bamboe stammen uit een duurzaam beheerst bamboe bos. Elke bamboestam is tenminste 5 jaar oud en geoogst in het hooggebergte. Alleen hooggebergte bamboe beschikt over voldoende sterkte om te voldoen aan de vereiste eigenschappen van een modern en duurzaam product.

DeckX Bamboo
De Wymerts 2-d
8701 WT Bolsward
Standnummer:
EXPOSANT DECKX
EXPOSANT DECKX
EXPOSANT DECKX
EXPOSANT DECKX
EXPOSANT DECKX

Reviews

Hoe kwaliteit de basis van de buitenruimte bepaald
Door toepassing van exclusieve materialen voor de basis van een tuin of in de openbare ruimte wordt een project naar suprème gebracht. Wij van GlasGroen passen in onze projecten regelmatig de bamboematerialen van Deckx toe. Naast de geweldige kwaliteit van het product kiezen wij voor deze leverancier vanwege haar afspraak is afspraak mentaliteit. Ze zijn oplossingsgericht, open in alle mogelijkheden en bijzonder snel in het geven van prijzen en materiaallijsten.
Ruud glas
12 Oct 2022

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring