BOUWPLANNEN?

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Huis bouwen
Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. 

Architecten, bouwadviseurs, etc.
Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Wij verzamelden alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. Neem een kijkje bij Expert vinden, daar is een hele lijst met bedrijven te vinden die je kunnen helpen met het realiseren van jouw droomhuis of ontmoet ze live tijdens de volgende beurs.

Trends en experts
Ook helpt een bezoek aan de beurs je bij het maken van de juiste keuze voor bouwmaterialen. Maar ook voor je vloer, keuken en badkamer zijn de laatste trends te zien op Beurs Eigen Huis. 

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Groen bouwen of verbouwen
Op Beurs Eigen Huis en realiseerjedroomhuis.nl zijn alle experts te vinden die je nodig hebt bij de bouw van je ‘groene’ droomhuis aanwezig. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres. Tijdens de beurs is er op de sprekerspodia ook altijd volop aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Online kan je veel advies en inspiratie vinden bij de blogs. Filter op branche en vind het onderwerp waar jij meer over wil weten.

Met korting naar de beurs
Neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel online je tickets met korting!

Bestel tickets